perjantai 8. maaliskuuta 2013

Naistenpäivä!

Ihanaa naistenpäivää kullanmurut! Kattelin tuossa facebooktilapäivityksiä ja tajusin että hei, nythän on perjantai.. ja vieläpä naisille omistettu päivä;) Ainut vaan että meikäläinen menee viettämään hehkeää naistenpäivän riemua työpaikalle yövuoron merkeissä. Edelleenkään ei oo mikään hehkein olo; päätä jomottaa ja pää on täynnä räkää.. mutta kyllä tää tästä, sillä odottelen jo lievästi sanottuna huomista.. Sillä pienoisesti meinasin maistella alkon tuotteita. namskis:)

Sunnuntai kun kerrankin on vapaaa!!!! jipii:) sekä vietän laadukasta aikaa yläkerran hemmojen kanssa, rakkaiden naapureiden joiden kanssa aikaa ei oo viime aikoina tullut hirveesti vietettyä mutta nyt taas lähtee powertytöt vauhtiin vai miten se meni? 

Miulle kun on omistettu kolme "railakasta" vapaapäivää. Ehkä ihan hyvä, sillä miun miehein on kipeä. Tänään koko päivän ollut 40 astetta kuumetta, maannut reporankana sängyssä ja kun kerran omistamme tuon karvakimpun niin pääsen helpommin käyttämään sitä ulkona kun on vapaata aikaa ja toinen saa kaikessa rauhassa nukkua.


.. Ja tämähän on totta ;) pitäkää hauskaa ketkä nyt juhlimaan on lähdössä .. ja hei.. naisethan ei maksa tänään drinkkejä;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti