maanantai 25. helmikuuta 2013

Kevät-talven iloja!



Sain inspiraation ruveta kuvailemaan kun lähdin töistä kävelemään kotiin. Tässä on rantaniitynkadun pöpelikköä. Kaunis ilma oli ulkona, nautin. Laitan vielä muutaman kuvan jotka piristi miuta myös tän muun harmauden keskellä...



















Tää ylhäällä oleva kuva on taas otettu äskeisen kuvan läheisyydestä, mutta tässä näkyy tuolla kaukaa Saimaa. 




Mentiin vielä työpäivän jälkeen kun pääsin kotiin myös Tarun kanssa nauttimaan kauniista talvipäivästä. Tosin Taru sai ilmeisesti jonkinlaisen "kevättä rinnassa" pistoksen kun hää päätti ruveta kierimään lumessa. Toisessa kuvassa Taru huomas hiihtäjiä, ne oli erittäin mielenkiintosia!


Puumalan reissukin meni mukavasti. Kävimme päivällä muksujen kanssa luistelemassa ja illalla tulikin sitten juhlittua, jopa niinkin hyvin että kävin moikkaamassa mitä tienviereen kuului.. ilmeisesti ainakin sen session jälkeen "hyvää." hah. 



Siinä meikä juhlifiiliksissä.. ja kuten voi kuvastakin päätellä niin silmät seisoo päässä yhtä hyvin kuin idiootilla lehmällä. Mutta ehkä oonkin jotain sukua sille otukselle? Pelkäänpä vaan että juhlimista ei tule lähiaikoina rajoitettua vaikka se tekis kyllä hyvää. On vaan niiiin paljon suunnitelmia. Noo, nyt oon työnraskaanraataja. Katsotaan jos lauantaina pystyisin olemaan vaan kotosalla.. ainaki suunnitelmissa ois vaikka sunnuntaina oon menossa vasta yövuoroon. Yritellään.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti