keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Kukkuluuruu, Tääbbin Avveel, kii tiebbeen?

Eli terveiset täältä Pohjoisen kolkasta, Ivalosta! Tultiin siis tänne reissaamaan neljäksi yöksi Anssin isän luo. Päästiin lähtemään maanantaiaamuna about puolen yhdeksän maissa ja perillä oltiin puolen yön aikaan, aikaahan siinä kului.. Mutta matka meni hyvin ja koira nukkui KOKO matkan... kuten kuvastakin näkyy :)






Kävimme Oulun kauppurissa syömässä matkan varrella, oli muuten niiiiin hemmetin maukkaat burilaiset ettei mitään rajaa! Sinne täytynee poiketa uudestaankin. Mietittiin silloin Anssin kanssa että onneksi emme asu Oulussa, muuten saattaisi olla että kävisimme siellä vaikka joka päivä... huh, ihan tulee vesi kielelle.. Ehkä täytynee siis tästä mennä muihin aiheisiin ettei tule nälkä.
Pitihän matkaajan ottaa kuvia siis myös Oulusta, joten näytämpä muutaman otoksen myös sieltä. Turistina on kivaa! :D




.. Täällä Ivalossa on kyllä tullut ihana lomafiilis, kotikonnuilla en ehkä olisi päässyt samanlaiseen tunteeseen kun työpaikka sijaitsee aivan liian lähellä. Siis se tunne on aiiivan sanoinkuvaamaton kun avaa ulko-oven ja koiran voi vaan aamulla päästää yksikseen tekemään ne legendaariset tortut sinne tarkkaan valittuun paikkaan; jonnekin ruohikkoon. Ei tarvitse tehdä mitään. Ainoat isommat liikkeet siinäkin touhussa on: herääminen, jotkut housunpoikaset ja vaatteet päälle ettei ärsyttävät itikat syö minua tai mahdollisesti muita läsnäolioita ihan kuoliaaksi, oven aukaisu ja sitten vaan päästät koiran ulos ja hengität raikasta Ivalon ilmaa. AH-OUJEE. Nautin jo kirjottaessani tätä :'D


... Koira nauttii :)



Tämän reissun jälkeen olisi tarkoitus lähteä Polvijärvelle isukin mökille viettämään aikaa. Perjantaina aamusella lähdetään ajelemaan sinne päin ja pari yötä vietetään siellä auringon paisteessa. Ainakin toivon että aurinko paistaisi, voisin siis vaan maata auringossa ja ehkä välillä käydä uimassa... mahdollisesti ilmenee sieltäkin muutamia kuvia tänne kunhan pääsen polvijärven aurinkolomasta takaisin kotiseudulle Lappeenrantaan :')




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti