maanantai 25. maaliskuuta 2013

Ammatinvalinta kysymys.

Kyllä sitä välillä miettii itsekin, että miksi on juuri halunnut valita hoitoalan kaikista maailman vaihtoehdoista? 
Varsinkin silloin tulee moinen mieleen kun joutuu kertaamaan lääkelaskuja, ynnämuuta teoriaa sentakia että niinsanottu ammattitaito pysyy yllä..

nimimerkillä kahden yövuoron aikana tullut kertailtua ja helpotkin laskut tuntuvat tunnin jälkeen niin vaikeilta että koko pää menee solmuun. Ihan inhottaa. Torstaina olis tentti lääkelaskuista ja kaikki pitää tietenkin mennä oikein, jotta laskut saa hyväksytysti läpi. 

Sitten on vielä se teoria osuus, joista 2/10 saa mennä väärin. Ei houkuta yhtään tämä opiskelu, kyllä tässä kohtaa huomaa että ei millään kyllä jaksais vielä opiskella eteenpäin vaikka sellainen houkutus yhteen aikaan olikin kova. 

Ajattelin jossain vaiheessa että 'hei, haluan sairaanhoitajaksi'.. kunnes totuus valkeni. Lukeminen, kuten nyt. Ei vielä. En halua vielä siihen samaan opiskelupyöritykseen, vaikkakin voisin nauttia opiskelun hienouksista siinä samalla: nimittäin Bileistä! ;) tosin se on kyllä pieni plussa kaikkeen muuhun verrattuna. Enkä tosin tiedä että jaksaisinko edes samalla tavoin paneutua bilettämiseen kuin joskus.

.. ja sitten töistä vielä senverran.. tuossa äsken huomasin että näköjään miun ihanaksi iloksi on pistetty ns. 'viestivihkoon' että mie satun olemaan jonkun lähihoitajaopiskelijan toinen ohjaaja. Ei tästä oo kauaakaan aikaa kun viimeeks jolleki työkaverille sanoin että miuta ei kannattais ikimaailmassa laittaa kenenkään ohjaajaks, oon yks rivityöläis-söhlä! voi elämänkevät.. mitähän siitäkin seuraa. Voi olla että opiskelija saa enemmän haittavaikutuksia työssäoppimiselta, kuin että oikeasti oppisi mitään.. ainakaan miulta.

-----------------------------------------------------

Se siitä. Nyt voin myös hieman hehkuttaa että. KUUKAUDEN PÄÄSTÄ MIULLA ON KAHDEN VIIKON LOMA!! ihihihihiiii. 

.. ja on muuten tarkoitus lähteä huhtikuun lopussa käymään työkavereiden kanssa tuurissa. Saa nähdä mitä shoppailulöytöjä sieltä saa ostettua;) siitä on nimittäin aikaa kun oon viimeeksi siellä käynyt. Pienoisesti kuumottaa että pääsee shoppailemaan siihen 'paratiisiin'. 

ps. miulla on vappu vapaa.

pps. miulla on myös vapaata ku on miun synttärit;)

ppps. toivottavasti ei mee liialliseks bailaamiseks koko loma. 

pppps. ..Ei se kyllä saa mennä.. täytynee säästää rahaa kesäkuun tallinnan matkaa varten. Kesän iloliemet pitänee hakea taas sieltä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti