maanantai 11. maaliskuuta 2013

Iholla.

.. Koska tietenkin katson melkein kaikkia realityohjelmia, niin tottakai miun pitää katsoa tätäkin sarjaa- iholla. Tänään tuon sarjan jälkeen rupesin oikeasti miettimään että hitsi miten vaikeaa on varmasti kuvata itseään ja kertoa omasta elämästään aivan kaikki ja hyvin monet tulevat vielä pällistelemään sun naamaa telkkarista useaan otteeseen, moni jopa elää sun elämää niin täysillä 'kyynelsilmissä' tai naurunremakka päällä että sitä ei voi edes kuvitella. 

Kyllä se luo ajattelemisen aihetta. Miettikääs jos meikäläinenkin puoli vuotta heiluis joka paikassa kamera kädessä. Siis IHAN joka paikassa! Kyllä varmaan aika monella menis hermot siihen touhuun. Ehkä jopa itsellänikin. Joku oikein vitutuspäivä menossa ja pitäis tuijottaa itseään kamerasta ja kuvata sillä vielä omaa pärstää: "Fuck you!" ois ehkä ensimmäinen lause joka tuohon tilanteeseen sopisi. 

Mut on ne naiset vaan toisaalta rohkeita. Kaikki kipeät ajatukset tuodaan julki, eikä mitään peitellä. Mutta jotenkin tuolla tv:ssä se ihminen voi näyttää vaikka kuinka kamalalta hyvänsä mutta silti se on jotenkin ihmeellisellä tavalla kaunis kuitenkin, sairasta ajattelua ehkä.. tai sitten kliseisesti voin sanoa "näen pintaa syvemmälle" ja hah.

.. Ja koska tää miun blogin aihe jotenkin liittyy iholla sarjaan, niin laitan itsestäni hirveitä kuvia tänne... muhahaha.





















1. Ensimmäinen kuva vasemmassa laidassa kuvastaa sitä että meikä oli ihan fiiliksissä auringosta ja päätin ottaa kuvia ikkunan vierestä, jotta näkyisi se "ilo" että KEVÄT TULEE SITTENKIN! :D


2. Toinen oikealla. Kuvassa oon melkosen kipeänä, niinkuin olen vieläkin. Mutta päätin sinä lauantaina kuitenkin uhrata ns. terveyteni ja lähdin heilumaan lappeenrannan paikalliseen kapakkaan haarikkaan. Henna ihanasti laittanut kulmat. Rakastan niitä. ps. inhottaa tuo hiussuortuva otsalla.

3. Meikäläinen taas viihteellä. Äitin luona, oltiin shoppailureissulla jonka jälkeen kutsui pikku-pete (eli baari tietenkin). Kuvassa näkyy myös ihana kukkanen jonka sain Hennalta. Rakastan sitäkin ylisuuresti.

4. Tää kuva ei paljon selityksiä kaipaa. Nukkumaan lähdössä ja tottakai: Nalle puh on rock;)


Näiden perusteella ei kannata pahemmin haaveilla puolen vuoden kuvauksista. Materiaali vois olla jotain aika hirvittävää. Tosin sivuroolit edustais hienosti ;)

Onneks meikäläiselle riittää tuo katsominen tv:stä vallan mainiosti. Uusia tuotantokausia vaan kehiin niin meikä saa lisää ajanvietettä ens talveks :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti