torstai 17. tammikuuta 2013

Hiukset, ou nou!

No tuo kuva nyt ei paljoa näytä tätä fiaskoa, mutta kuitenkin. Nyt se on totta. Nimittäin juurikasvu. Tätä ongelmaa miulla nimittäin ei aikaisemmin juurikaan ole ollut koska en pahemmin aikaisemmin ole värjäillyt hiuksia, mutta nyt sen tosiaan voisi tulkita ongelmaksi. Näytän suomeksi sanottuna kaljulta kun hiukset on kiinni kun miulla näkyy vaaleaa hiuspohjaa tuolta juurista jo aika paljon. YÄK! Täytynee ilmeisesti korjata asia, mutta miksikä sitä nyt värjäisi? Pitää siis asiaa pohtia, se nimittäin häiritsee ja kovasti.

No mutta, nyt jos muihin aiheisiin.. tässä on taas painettu kun pieni sika laitumella duuniva, seitsemäs työvuoro menossa ja arvattavissakin saattaa olla että yövuorossa täällä heilun menemään.. oujea! Pari vapaapäivää tulee olemaan siis paikallaan.

Lauantaina olis siis tarkoitus lähteä imatralle pienoisesti juhlistamaan veljeni hienoa 35-vuotis synttäripäivää keilailun ja syömisen merkeissä. Hommattiin isommalla porukalla miun veikalle keilapallo synttärilahjaks, hää pääsee nyt ensimmäistä kertaa sit koittamaan sitä keilailussa sitten. Ja vieläpä HOHTOkeilailua, oolalaaaaa.

Miulla ois niin paljon kerrottavaa tulevista suunnitelmista, mutta pitäähän sitä jättää seuraaviinki blogimerkintöihin jotain joten annanpa nyt vielä ainakin olla. Olen siis vielä hissunkissun. :D

ps. ihan ällöttää kattoo omaa pärstää tossa blogissa ensimmäisenä.. mut ku oli pakko näyttää jotain faktaa, vaikka tossa sitä ei kunnolla näykkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti