maanantai 7. tammikuuta 2013

Joulu, Uusi vuosi ja jotain siltä väliltä .. :)

Last Christmas
I gave you my heart
But the very next day you gave it away.. <3


Joo siis huisin nopeesti meni Joulu, huhhuh.. Mutta oli se ihanaa aikaa, ens vuotta odotellessa.. hihii. Saatiin kotiin joulupuukin rakennettua, tässä siitä otos...



Ja koristeena joulukuusessa tietenkin myös meikän ja isukin tekemiä joulukuusen koristeita! Meillä oli tapana tehdä niitä aina sillointällöin kun olin penska:)

Jouluna Anssin iskäkin oli meillä, oli ihan mukavaa.. Ainut että aina kun meillä joku viipyy enemmän kuin pari yötä niin tuntuu että ei saa olla omassa kodissaankaan niin kuin haluisi, se vähän ärsyttää. Kuten sellainen tilanne on jälleen tulossa. Nimittäin tällä kertaa meidän niinsanotuksi "vieraaksi" saapuu Anssin äiti, voi jösses. En haluu ees tietää mitä siitäkin seuraa. Eiköhän mein huusholli mee taas uuteen uskoon, kun Sinikka vähän JÄRJESTELEE -.-'' Pitäiskö kehitellä joku pakosuunnitelma?

Nooo anyways, sain miun luokse käymään myös miun kummitytön ja Jennan ennen uutta vuotta ja olihan miun pakko räpsiä silloinkin kuvia :)

Ihanat <3 Myö siis Jennan kanssa ostettiin kasa herkkuja ja ruvettiin kattoo leffoja, oli ihan supermukavaa... Tarukin nautti kun sai niin kovasti huomiota. 


Uusi vuosi menikin sitten juhlinnan merkeissä, käytiin Anssin kanssa syömässä gringosissa ja keskustassa käytiin muutenkin parilla, sit osteltiin kotiin juustoja ja viiniä, pähkinöitä ym. Oli mukavaa. Käytiin myös paikallisessa kapakassa, wuhuu. Päästiin kuuntelemaan paikallisten superlaulantaa kun siellä sattui olemaan silloin karaoke. 

Huom. Aluksi yritin olla kuvissa kovin söpö, mutta koska huomasin että sitä on turha odottaa kun Anssin kanssa kuvailee, niin tulos on siis tätä... 



Meillä oli ilmeisesti hiton hauskaa :D skumppaa ja hunajapähkinöitä kyseisissä kuvissa, nice ;D Näin siis meni mein Joulu ja uusivuosi, oli mukavaa. Toivottavasti tästä vuodesta tulee yhtä antoisa kuin edellisestä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti