maanantai 21. tammikuuta 2013

Souu romantic!

Oon itseasiassa aika onnellinen tällä hetkellä. Tammikuu alkaa olemaan hyvässä mallissa lopuillaan ja meillä on Anssin kanssa kihlapäivä 1.2, meille tulee viisi vuotta täyteen yhteistä kihlausta. Jotenkin aika kuluu niin nopeasti, tuntuu että kaikki vasta alkoi mutta nöy, tämän vuoden syyskuussa meille on kertynyt yhteiseloa yhteensä seitsemän vuotta. huhheijaa! 


Tuo kuva on vuodelta '08 ja sinänsä harvinainen, koska meitä käskettiin pussaamaan ja mehän tehtiin työtä käskettyä. Tosin kuvasta voi huomata että Anssi vetä homman jossain kohtaa taas pelleilyksi. Onhan noita kuvia tullut otettua monenlaisia, mutta yleensä kuvat on tosiaan sitä luokkaa että siinä kumpikin näyttää jotenkin umpihullulta. 

Aiotaan viettää mein kihlapäivää 31.1, koska en saanut vapaaksi kihlapäivän seuraavaa päivää. Laitellaan kotona ruokaa, juodaan skumppaa, otetaan rennosti. Mahdollisesti lähdetään käymään jossain keskustassa. Miulla on onneksi se perjantai vapaa! whipii. Pitäis vaan löytää joku hyvä kihlalahja Anssille, en vaan yhtään vielä tiedä että mitä kehittelis. 

Sit ois lauantaina shoppailureissu Kouvolan veturiin, en oo nimittäin aikaisemmin sielläkään käynyt. Meil on motherin kanssa suunnitteilla että käytäis siellä shoppailemassa, sit mentäis sen luokse saunaan ja vieteltäis ns. 'naisten iltaa'. Ihan mukavaa touhuttavaa lähipäiville luvassa. 

... ja työkuvioista senverran että miun työpaikka muuttuu, tosin rakennus pysyy samana, mutta siirryn alakertaan - sinne missä on lyhytaikaispaikkalaisia. Se touhu on vähän erilaisempaa. Tosin varmaan ihan mielenkiintoista. Siellä ne mummukat ja paapparat on parempi kuntoisempia kuin tuolla yläkerrassa, joten sekin tekee siitä erilaisempaa. Vaihtelu virkistää. Ei muuta kun kevättä kohti. Ihanaa.




Mein karvapallo <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti